Blog

Workshops November

De workshops in november

Zij gingen je voor in november

Ben jij ook geïnteresseerd in creatief schilderen of mozaïeken? Wil jij jouw artistieke vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In de maand november hebben we weer fantastische workshops en cursussen aangeboden waarbij schilderen met structuren centraal stond.

Onze cursisten hebben zich vol enthousiasme gestort op het creëren van prachtige kunstwerken met behulp van verschillende technieken. Hieronder vind je een overzicht van wat zij hebben gemaakt of waarmee ze bezig zijn geweest:

Abstracte texturen

Deze cursus was gericht op het combineren van verschillende materialen en technieken om unieke mixed media kunstwerken te creëren. Onze cursisten experimenteerden met collage, stempelen, sjablonen en nog veel meer. Ze hebben geweldige creaties gemaakt waarbij texturen samenkomen met kleurrijke patronen en intrigerende afbeeldingen.

Wil jij ook leren schilderen met structuren? Of wil je graag jouw artistieke vaardigheden verder ontwikkelen? Schrijf je dan in voor een van onze workshops of cursussen! Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden voor zowel beginners als gevorderden. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek de creatieve wereld van schilderen met structuren!

Zij gingen je voor in november

Een kijkje wat cursisten hebben gemaakt of mee bezig zijn geweest in november. Met een  workshops die we aanbieden.

Geef een reactie