Mozaïek dagworkshop leer je een mozaïek maken.

Wil je graag zelfstandig leren mozaïeken? Ben je op zoek naar een leuke en inspirerende workshop waarin je de basis technieken van mozaïeken kunt leren en je eigen creativiteit kan ontdekken? Dan is een mozaïek dagworkshop echt iets voor jou!

Tijdens deze dagworkshop word je meegenomen in de wereld van het mozaïeken. Je leert verschillende technieken en krijgt uitleg over de diverse mozaïek materialen en het gebruik van mozaïek gereedschap. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, deze workshop is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in mozaïeken.

Inbegrepen bij de workshop is een volledige dag (van 10:00 tot 16:00) waarin je aan de slag gaat met het maken van een eigen mozaïek. Je ontvangt een mozaïek ondergrond en alle benodigde materialen om jouw kunstwerk te creëren. Daarnaast maak je gebruik van professioneel mozaïek gereedschap, zodat je optimaal kunt werken.

Uiteraard wordt er ook gezorgd voor koffie, thee en wat lekkers gedurende de dag. Tussen de middag staat er een verzorgde lunch voor jou klaar, zodat je even kunt ontspannen voordat je weer verder gaat met jouw project.

De kosten voor deze inspirerende dag zijn € 79,00 per persoon. Een redelijke prijs gezien alles wat inbegrepen is bij deze workshop. Bovendien krijg je na afloop van de workshop een duidelijke voeginstructie mee naar huis, zodat je jouw mozaïek kunt afwerken op een later moment. De lijm moet namelijk 24 uur drogen voordat er gevoegd kan worden.

Wil je graag meedoen aan deze mozaïek dagworkshop? Meld je dan snel aan en reserveer jouw plek! Je kunt ook zelf een ondergrond meenemen als je dat wilt. Wees voorbereid op een dag vol creativiteit, plezier en nieuwe inspiratie. Kom en ontdek de prachtige wereld van het mozaïeken!

Schaal mozaïek workshop (hele dag)
Schaal mozaïek workshop (hele dag)
Schaal mozaïek workshop (hele dag)
Schaal mozaïek workshop (hele dag)
Schaal mozaïek workshop (hele dag)

Heb je interesse in deze workshop of heb je vragen? Vul het contactformulier onderaan deze pagina in!

Zij gingen je voor

Mozaiek dagworkshop