Alles over ruilen en retourneren

Heb je een klacht?

Potverdorrie! 
Wij raden aan om je klacht eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@giarise.nl  of via het contakt formulier.

Ruilen & Retourneren

Je heb het recht de bestelling  tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om de bestelling retour te sturen.

Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor exacte terieven de website van de vervoerder.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en- indien mogelijk- in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@giarise.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits de product (producten) reeds in goede orde retour ontvangen is.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Jahoor! Momenteel wel alleen op afspraak. Zodat wij het aan jouw kunnen overhandigen. Hiervoor kan je met ons contact opnemen via mail ,whatsapp of lekker ouderwets via de telefoon.

Wanneer krijg ik me geld terug gestort?

Wij storten het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele transactiekosten en/of verzendkosten voor de heenzending, zo snel mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen na herroeping terug.

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de oorspronkelijke transactie is verricht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden.

Wat is precies herroepingsrecht?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@giarise.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Herroepingsrecht formulier

Wat is bij jullie de algemene voorwaarden?

Je kunt de onze algemene voorwaarde via deze link even doorlezen

Algemene voorwaarden

Wat houd Privacy verklaring?

Je kunt via deze link onze Privacy verklaring doorlezen.

Privacy Verklaring

Beschadigingen

De verkoper is niet aansprakelijk voor beschadigingen of te niet gaan tijdens vervoer of verzending, ongeacht of vervoer of verzending door of namens de verkoper, koper of derden geschiedt, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen of bij aantoonbare nalatigheid van verkoper.

In alle gevallen zal de verkoper met koper in overleg treden om de opgelopen schade naar tevredenheid van beide partijen op te lossen.