Blog

Nieuw staffel korting

Staffel korting

Staffel korting op mozaïekmaterialen: Haal meer uit je aankopen!

Als het gaat om het verfraaien van je interieur, is mozaïek een populaire keuze. Of je nu een badkamer wilt transformeren, een accentmuur wilt creëren of gewoon wat kleur en textuur aan je huis wilt toevoegen, mozaïektegels bieden eindeloze mogelijkheden. Maar zoals bij veel projecten, kan de prijs snel oplopen als je niet slim inkoopt.

Bij Giarise begrijpen we dat kwaliteit en kostenbeheersing belangrijk zijn voor onze klanten. Daarom zijn we verheugd om onze nieuwe staffelkorting aan te kondigen! Met deze speciale aanbieding kunt u profiteren van aanzienlijke kortingen naarmate u meer mozaïekmaterialen bij ons bestelt.

Hoe werkt het? Het concept achter onze staffelkorting is eenvoudig: hoe groter uw bestelling, hoe hoger uw korting. Dit betekent dat u niet alleen de beste prijs krijgt voor hoogwaardige glasmozaiek, maar ook extra besparingen kunt realiseren door grotere hoeveelheden in één keer te bestellen.

Onze staffelkorting geldt voor al onze glasmozaïek, waaronder tegels van verschillende materialen zoals glas. Of u nu op zoek bent naar een specifieke kleur  wij hebben een breed scala aan opties om aan uw behoeften te voldoen.

Op deze manier kunt u direct zien hoeveel u bespaart door groter in te kopen.

Naast de directe kostenbesparingen zijn er nog andere voordelen verbonden aan onze staffelkorting. Ten eerste biedt het bestellen van grotere hoeveelheden mozaïekmaterialen een betere planning voor uw project. U heeft alle benodigde materialen bij de hand, zonder het risico dat bepaalde tegels niet meer leverbaar zijn of opnieuw moeten worden besteld.

Daarnaast kunnen wij dankzij onze sterke relaties met leveranciers en fabrikanten hogere kortingen bedingen bij grotere bestellingen. Dit stelt ons in staat om die besparingen rechtstreeks aan u door te geven. Op deze manier krijgt u niet alleen hoogwaardige mozaïekmaterialen, maar ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bij Giarise staan we bekend om onze uitstekende klantenservice. Wij  staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor uw project. Of u nu advies nodig heeft over kleurencombinaties, installatietechnieken of onderhoudsinstructies, wij zijn er om ervoor te zorgen dat uw ervaring soepel verloopt.

Basic Line Glasmozaiek

BASIC LINE 20X20 MM

Marble line mozaiek

MARBLE LINE 20X20 MM

De Lux Line glasmozaiek

DE LUX LINE 20X20 MM

No Dots Line Glasmozaiek

NO DOTS LINE 20X20MM

Gold Line glasmozaiek

GOLD LINE 20X20 MM

Pearl Line glasmozaiek

PEARL LIONE 20X20 MM

Geef een reactie