Blog

Krea Doe

De KREA DOE

We zijn terug van de beurs. Na 5 geweldige dagen leuke mensen leren kennen en collega’s (mede standhouders).           Je denkt dat je dan klaar bent, maar niets is minder waar. Met een verhuiswagen vol spullen keer je terug naar het atelier en begint het proces van reorganiseren en alles weer op zijn plek zetten. Het is tijd om te kijken wat er besteld moet worden, zodat de voorraad weer helemaal op orde is. En ja, we zijn er weer helemaal klaar voor om les te geven!

Wat waren die 5 dagen op de beurs fantastisch! Ik hebt zoveel nieuwe mensen ontmoet, inspirerende gesprekken gevoerd en ideeën uitgewisseld met mede-standhouders. Het voelde als een echte energieboost voor mij en me bedrijf.

Maar nu ben je terug in het atelier en sta je voor een nieuwe uitdaging: het herorganiseren van alles wat je hebt meegenomen van de beurs. De verhuiswagen staat voor de deur en wacht om uitgeladen te worden. Terwijl je alle dozen uitpakt, realiseer je je dat dit niet alleen een fysieke taak is – het is ook een mentale uitdaging.

Je neemt even de tijd om terug te denken aan al die geweldige momenten op de beurs. De complimenten die je kreeg over je werk, de connecties die werden gelegd, en vooral het gevoel van voldoening dat dit alles met zich meebracht. Het motiveert je om door te gaan, om deze positieve energie vast te houden en weer aan de slag te gaan.

Maar voordat je dat kunt doen, moet je eerst zorgen dat alles in het atelier weer op zijn plek staat. Je begint met het leegmaken van de verhuiswagen en plaatst alle dozen strategisch op de juiste plekken. Dit is het moment waarop je merkt hoeveel spullen je eigenlijk hebt meegenomen. Het lijkt wel alsof er geen einde aan komt!

Maar geleidelijk aan vindt alles zijn plekje weer. Je zet je materialen netjes terug in de kasten, organiseert al je gereedschap en maakt ruimte vrij voor de nieuwe producten die binnenkort arriveren. Je bent een echte professional geworden in het reorganiseren van je atelier na een beurs.

Terwijl je bezig bent, maak je ook even tijd om te kijken naar wat er besteld moet worden. Tijdens de beurs heb je veel verkocht en nu moet je ervoor zorgen dat de voorraad weer helemaal op peil is. Je maakt een lijstje van alle benodigdheden en plaatst snel een bestelling, zodat deze zo snel mogelijk geleverd kan worden.

En dan, eindelijk, is alles klaar. Je atelier straalt weer rust en orde uit. Alles staat op zijn plek en is klaar om gebruikt te worden. Je voelt een golf van voldoening door je heen gaan – niet alleen omdat alles nu perfect georganiseerd is, maar ook omdat dit betekent dat je weer les kunt geven.

Je hebt er echt naar uitgekeken om na de beurs weer  les te geven. Het delen van je kennis en passie met anderen geeft je zoveel energie en voldoening. Je weet dat je weer klaar bent om anderen te inspireren en aan te moedigen om hun creatieve vaardigheden te ontwikkelen.

Dus, nu je alles weer op orde hebt gebracht in het atelier, ben je er helemaal klaar voor.

 

Je bent terug van de beurs en vastbesloten om nog meer succesvolle dagen tegemoet te gaan. Laat deze ervaring een brandstof zijn voor jouw creativiteit en motivatie. Blijf leren, blijf groeien en blijf inspireren!

Geef een reactie