• Hier komt USP
  • Hier komt USP
  • Hier komt USP
  • Hier komt USP

''Mozaïek, maar dan anders''

Neemt je mee naar Giarise, een betoverend mozaïek atelier met een warme en huiselijke sfeer in het hart van Amsterdam. Hier worden unieke mozaïek kunstwerken op maat gecreëerd voor zowel particulieren als bedrijven. Naast diverse mozaïek workshops en cursussen biedt Giarise ook andere inspirerende creatieve workshops aan. En voor degenen die graag thuis aan de slag willen, is er de handige mozaïek webshop boordevol benodigdheden. Laat je verrassen door de magie van mozaïek bij Giarise!

Mozaïek materialen

Vertrouw ons voor kwaliteit producten, glasmozaïek tegeltjes, mozaïek kits en mozaïek pakketten zijn in onze online webshop te bestellen. Bij Giarise vind je alles wat je nodig hebt voor een nieuw mozaïek project te creëren.

Mozaïek pakketten

Het wordt geleverd als een compleet pakket. Alle mozaïek materialen zijn er uiteraard bij inbegrepen en natuurlijk houden we er altijd rekening mee dat niet iedereen hetzelfde mozaïek.

Mozaïek in opdracht

De mozaïek opdrachten lopen uiteen qua karakter. Van een mozaïek als vloerinleg tot een sculptuur, maar ook douche- en keukenwanden of een tafel. Haast alle wensen zijn mogelijk.

Workshops & cursussen

De beleving van een mozaïek workshops is veel leuker met andere cursisten samen en in het atelier vind je een walhalla aan mozaïek materialen om te verwerken in je mozaïek.

PRODUCTEN

In onze mozaïek webshop vind je alle mozaïek materialen. Vertrouw ons voor kwaliteit producten, glasmozaïek tegeltjes, mozaïek kits en mozaïek pakketten zijn in onze online webshop te bestellen. Bij Giarise vindt je alles wat je nodig hebt voor een nieuw mozaïek project te creëren.

WORKSHOPS & CURSUSSEN

Mozaïeken moet je gewoon een keertje bij ons in Amsterdam komen doen.

De beleving van een mozaïek workshops is veel leuker met andere cursisten samen. Een andere goede reden is, in het atelier vind je een walhalla aan mozaïek materialen om te verwerken in je mozaïek. Ook mozaïek workshops op locatie behoort tot de mogelijkheid.

NIEUW BIJ GIARISE

Glasmozaiek 20x20 mm (282)

Crystal Glitter Glas mozaiek (9)

Crystal Metallic Glas mozaiek (9)

Glasmozaiek 15x15 mm (7)

OVER GIARISE

Ik ben Nathalie en woon in Amsterdam. Sinds 2000 ben ik begonnen met Giarise en ik doe dit al jaren met plezier en passie voor het mozaïek.

Waar komt de naam vandaan?
De naam is ontstaan uit de namen van mijn twee dochters. Zij heten Sherise en Gianine en dit samen is Giarise ontstaan.

VIND JE MOZAIEK BENODIGDHEDEN

Glasmozaiek 20x20 mm (282)

Crystal Glitter Glas mozaiek (9)

Crystal Metallic Glas mozaiek (9)

Glasmozaiek 15x15 mm (7)

BLOGS

VOLG GIARISE OP INSTAGRAM