Waarom geen gratis verzending?
Dit is heel eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden moeten op de een of andere manier betaald worden. De meeste webwinkels berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. We kunnen onze producten best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen - zoals vaak gebeurt bij andere webwinkels.
Verzendkosten
De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van het pakket. We versturen het meest met DHL maar ook met PostNL

Tot 20 kilo € 6,95

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Je kunt je bestelling binnen 1-2 werkdagen bij je thuis verwachten. Je ontvang via de mail een Track&Trace Code  waarmee je het pakketje kunt volgen. We versturen met DHL of PostNL. Bezorging ook op zaterdag. Op zondagen geen leveringen. Leveringen aan Belgïe duren wat langer.

Ruilen / Retourneren
Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt, compleet en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Beschadigde artikelen of producten die niet meer compleet zijn komen niet voor restitutie in aanmerking. 
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor eigen rekening. 
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?
Ideal, Overboeking of door Afterpay. Als u uw bestelling ter plaatse uitzoekt of komt ophalen, kunt u contant betalen  en een pinautomaat is aanwezig

De kleuren van de tegeltjes komen niet geheel overeen met de foto's toen ik de bestelling samenstelde.
Wij doen ons best om een zo duidelijk mogelijke foto te plaatsen maar onder meer door verschillen in beeldscherm instellingen, kunnen kleine afwijkingen in kleurweergave ontstaan.

Ik wil graag even overleggen voordat ik een bestelling doe. Kan dat?
Natuurlijk, wij willen u graag van dienst zijn. U kunt ons bellen op 06 -15081423.
Een mailtje sturen is natuurlijk ook goed info@giarise.nl

Kan ik bij jullie workshops volgen?
U kunt u aanmelden voor een workshop. Dit vind u op onze site onder de catorgorie Workshops. Wilt u een workshop met een groepje vrienden/vriendinnen of familie doen? Dat kan natuurlijk ook. Als u de groepsgrootte en wensen doorgeeft, stellen wij een leuke workshop op maat samen. Onder het genot van een hapje en een drankje maak je een originele eigen creatie. De werkstukken worden na afloop zelf thuis gevoegd. Uiteraard krijgen deelnemers hiervoor de juiste materialen mee, en ook een goede instructie. De workshops vinden plaats in Amsterdamm op de Jan Evertsenstraat 55H, maar kunnen ook op locatie gegeven worden. Informeer naar de mogelijkheden.

Ik wil mijn bestelling aan iemand cadeau doen. Hoe gaat dat?
Als u wilt dat wij uw bestelling bij iemand anders bezorgen vult u uiteraard het afleveradres van die persoon in. Vult u wel uw eigen emailadres in, want daar gaat alle communicatie rondom het bestelproces naartoe.