Herroepingsrecht

Een webwinkel is sinds 13 juni 2014 verplicht om een modelformulier voor herroeping te verstrekken aan zijn klant.                                                                          

Je heb namelijk het recht om de ontvangen goederen, zonder opgaaf van reden binnen 14 werkdagen te retourneren, onder de volgende voorwaarden:

1. Stuur mij binnen 14 werkdagen na ontvangst van jouw bestelling (ontvangstdatum) het modelformulier ingevuld op. Deze zit bij de bestelling toegevoegd wanneer je het  van mij ontvangt. Vervolgens ontvangt je van mij de benodigde gegevens met betrekking tot het retour zenden van je aankoop.

2. De retour gezonden artikelen dienen uitdrukkelijk ongebruikt en onbeschadigt in originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te worden teruggestuurd, inclusief de originele factuur. Het risico van verlies of beschadiging tijdens transport is voor de verzender.

3. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde poststukken worden door mij niet aangenomen, ongeacht de reden van het terugsturen.

4. Het correcte aankoopbedag wordt na ontvangst en controle van je retourzending binnen 7 werkdagen aan je teruggestort op jouw bank- of girorekening.

5. De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant.

6. Indien je een verkeerde bestelling heb ontvangen zal ik zelf zorgen voor het opnieuw verzenden van de juiste producten. Ook vergoedt ik uiteraard de gemaakte frankeerkosten volledig, tenzij jij zelf een verkeerd product of verkeerde kleur heb besteld.

7. Het is niet mogelijk om bestelde artikelen onder rembours naar Giarise terug te zenden. Ik zal deze artikelen te allen tijde weigeren.